Stenska klimatska naprava znamke VIVAX

Moč klimatske naprave 3,5 kW

Naprava za hlajenje in ogrevanje.

Energijski razred hlajenje/ogrevanje: A+++/A++

Wi-fi upravljanje.

Slika izdelka
Slika izdelka

755,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 755,00

Montaža klimatske naprave

  Naložite sliko zaslona (izdelka):
  Odgovor boste prejeli najkasneje naslednji delovni dan, na zgoraj naveden elektronski naslov. Splošni pogoji

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Huda klima vas razveseljuje z brezplačno dostavo za vse vaše spletne nakupe!
  Izkoristite to izjemno priložnost za brezskrbno nakupovanje v udobju svojega doma, saj bomo vaše nakupe dostavili brezplačno.

  Description

  VIVAX klimatske naprave

  Stenski split sistem

   

  Serija H+ Design

   

  VIVAX ACP-12CH35AEHI+ v zlati barvi je stenska klimatska naprava. Ponaša se s kapaciteto hlajenja 3,517 kW, kapaciteto ogrevanja 3,81 kW in pretokom zraka 700 m3/h.

   

  IZBOLJŠANA ENERGETSKA UČINKOVITOST

   

  H+ Design je nova izboljšana generacija klimatskih naprav, ki ima energijsko učinkovitost A+++ pri hlajenju in A++ pri ogrevanju.

   

  VISOK TEMPERATURNI RAZPON DELOVANJA

   

  Prav tako, se H+ design naprave ponašajo z visokim temperaturnim razponom od -25°C ≤ T ≤ 50°C, zato je ta naprava primerna tudi kot primarni vir ogrevanja in vas pozimi ne bo pustila na cedilu.

   

  ZDRAVJE

   

  Za vaše zdravje skrbita protiprašni in bio filter, ki nam efektivno čistita zrak v prostoru. Bio filtracijski sistem je sestavljen iz posebnega biološkega encimskega in eco filtra, ki ne prepuščata prahu, ter nevtralizirata in uničita bakterije, glivice in mikrobe. Za zmanjšanje nastajanja bakterij in virusov pa tudi skrbi samočiščenje, ki deluje tako, da ima ob izklopu notranje enote, naprava možnost zavrteti ventilator v nasprotni smeri, da odstrani vso kondenzirano vodo in se tako sama očisti. S tem učinkovito prepreči razmnoževanje bakterij in virusov. Prav tako ima naprava vgrajen ionizator, ki v zrak spušča negativno nabite ione, ki se primejo na bakterije, glivice in mikrobe. Te delce nato posesa v sebe in jih odstrani skozi kondenzirano vodo. Katerih delcev pa ne uspe posesati, pa padejo na tla in jih odstranimo s sesanjem, saj zaradi dodatnih ionov postanejo težji in se ne zadržujejo v zraku.

   

   

  UDOBJE IN UPORABNOST

   

  Klimatska naprava ima wi-fi upravljanje, kar nam omogoča, da s pomočjo pametne naprave s klimo upravljamo na daljavo. Lahko jo vklopimo ali izklopimo, lahko spremljamo stanje temperature v prostoru, prav tako pa nam omogoča razširjen časovnik, kjer lahko nastavljamo tedenski režim vklopa ali izklopa po dnevih. Pri tem modelu moramo izpostaviti, da ima posebej oblikovane lamele za izpuh zraka, katere se lahko obračajo za 180°. S tem lahko bolj natančno usmerimo izpuh zraka in s tem zagotovimo, da izpu za nas ne bo moteč. Prav tako ima ostale funkcije kot so pomnjenje položaja usmerjevalnika izpuha, 3 stopnje pretoka zraka, samodejni način delovanja, turbo funkcijo, tiho delovanje, avto swing. Vgrajena je tudi i feel funkcija, ki nam omogoča, da notranja enota dobi podatek temperature iz daljinskega upravljalnika in nam bo temperaturo urejevala v okolici, kjer imamo postavljen daljinec, ne pa v direktni okolici notranje enote. Prav posebej pa moramo izpostaviti funkcijo ogrevanje na 8°C. Ta funkcija pa nam preprečuje zmrzovanje instalacij v prostoru. Če klimo pustimo v režimu ogrevanja in jo ugasnemo, bo temperaturni senzor skoz spremljal temperaturo v prostoru in v primeru, da se bo le ta spustila pod 8°C, se bo klima sama vključila in nam začela ogrevati. To bo preprečilo, da bi nam zamrznile vodovodne inštalacije v prostoru. To nam posebej pride prav na objektih, kjer nismo skoz prisotni, kot so recimo vikendi in podobno.

   

  VARČEVANJE Z ENERGIJO

   

  Za varčnost skrbi funkcija varčevanja z energijo, nočni način delovanja in 1W standby. Pri nočnem načinu delovanja bo naprava delovala samo z 21dB glasnosti, kar je enakovredno zvoku šepeta ali šumu listja. 1W standby, pa pomeni, da ko je klima v stanju pripravljenosti, potroši samo 1W energije.

  Mere: Notranja enota (ŠxGxV mm): 920x321x211
  Zunanja enota (ŠxGxV mm): 765x303x555

  Mere: Notranja enota (ŠxGxV mm): 920x321x211
  Zunanja enota (ŠxGxV mm): 765x303x555

  Additional information

  Klimatske naprave - Podkategorija klimatske naprave

  Stenske klimatske naprave

  Klimatske naprave - Vrsta klimatske naprave

  Hlajenje + ogrevanje

  Klimatske naprave - Energijski razred gretja (SCOP)

  A++

  Klimatske naprave - Energijski razred hlajenja (SEER)

  A+++

  Klimatske naprave - Informativna površina hlajenja (m²)

  do 60

  Klimatske naprave - Informativna površina ogrevanja (m²)

  do 60

  Klimatske naprave - Nazivna moč hlajenja (kW)

  3.5

  Klimatske naprave - Nazivna moč ogrevanja (kW)

  3.8

  Weight 37,7 kg
  Barva

  Bela