kp-2019-hq-zanet-800x800_b
img-0000-split-wall-asyg07-12kpce-01
dfbdfgdsx800_b
kp-prostor-zanet-800x540_b
ASYG-12KPCE AOYG-12KPCA EN.jpg
SKU: 4974437733991 Kategorije: , , , ,

Vstopni model klimatske naprave japonskega proizvajalca Fujitsu ECO Inverter KPCA uporablja ekološko hladilno sredstvo R32. Klimatska naprava navdušuje s svojim preprostim, kompaktnim dizajnom in naprednimi tehnološkimi funkcijami. Zagotavlja visoko energetsko učinkovitost, saj dosega razred A++ pri hlajenju. Poleg tega omogoča opcionalno krmiljenje preko pametnega telefona preko Wi-Fi povezave ter deluje zanesljivo tudi pri zunanji temperaturi do -15 °C.

Slika izdelka

639,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 639,00

Montaža klimatske naprave

  Naložite sliko zaslona (izdelka):

  Odgovor boste prejeli najkasneje naslednji delovni dan, na zgoraj naveden elektronski naslov.

  Splošni pogoji

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Huda klima vas razveseljuje z brezplačno dostavo za vse vaše spletne nakupe!
  Izkoristite to izjemno priložnost za brezskrbno nakupovanje v udobju svojega doma, saj bomo vaše nakupe dostavili brezplačno.

  Description

  Mere:

  Z naprednim filtrirnim sistemom bo klimatska naprava zagotavljala čist zrak, medtem ko bo velika loputa omogočala optimalno razporeditev zraka po prostoru ob hkratnem tišjem delovanju. Enostavno vzdrževanje je zagotovljeno, saj je sprednjo masko mogoče hitro odstraniti, kar olajša čiščenje filtrov. Opozorilna lučka na notranji enoti vas bo opozorila na potrebo po čiščenju filtra.
  Brezžični upravljalnik, priložen k napravi, omogoča enostavno upravljanje funkcij. V primeru uporabe klimatske naprave KPCA v spalnih prostorih bo funkcija “Sleep” poskrbela za tiho delovanje in nemoten spanec, medtem ko lahko s funkcijo “Program timer” avtomatsko nastavite vklop ali izklop naprave glede na vašo odsotnost.
  Dodatne funkcije vključujejo varčni način, močan način za hitro ogrevanje ali hlajenje, samodejno delovanje ventilatorja in samodejni ponovni zagon ob morebitnem izpadu električne energije.

  POWERFUL MODE / MOČNO DELOVANJE

  Funkcija Močno delovanje omogoča preklop na najvišjo moč kompresorja in izpiha zraka, kar pospeši hlajenje ali ogrevanje prostora v primerjavi z običajnim delovanjem. Ta funkcija je še posebej uporabna pri večjih temperaturnih razlikah, saj omogoča hitro doseganje želene temperature v najkrajšem možnem času.

  AUTO MODE / SAMODEJNI NAČIN

  V Samodejnem načinu naprava samodejno preklaplja med ogrevanjem in hlajenjem glede na nastavljeno temperaturo ter dejansko temperaturo v prostoru. Ta funkcija je še posebej koristna v prehodnih obdobjih, kot sta jesen in pomlad, ko se temperature močno spreminjajo čez dan. Na primer, za vzdrževanje stalne temperature 20°C v prostoru v teh obdobjih je običajno potrebna kombinacija ogrevanja in hlajenja.

  PORAZDELITEV ZRAKA PO PROSTORU

  Za optimalno razporeditev izpihanega zraka po prostoru in dosego enakomerne distribucije zraka, lamele klimatske naprave se samodejno nihajo gor in dol. To preprečuje stalno usmerjanje izpihanega zraka v isto smer.

  FUNKCIJA PROTI ZMRZOVALNA 10°C

  Protizmrzovalna funkcija 10°C zagotavlja, da temperatura v prostoru nikoli ne pade pod 10°C. Klimatska naprava se samodejno vklopi, ko senzor zazna temperaturo pod 10°C, in začne vzdrževati temperaturo z najmanjšo porabo energije. S tem se prepreči prekomerno ohlajanje prostora med odsotnostjo in olajša naknadno ogrevanje.

  TIHO DELOVANJE NOTRANJE IN ZUNANJE ENOTE

  Včasih želimo ne le tiho delovanje notranje enote, temveč tudi zunanje enote. Z uporabo brezžičnega upravljalnika lahko preprosto nastavite “tišje delovanje” zunanje enote.

  EKONOMSKI NAČIN DELOVANJA

  V načinu ekonomskega delovanja se delovanje prilagaja glede na temperaturo v prostoru z večjim razponom, kar omogoča ohranjanje udobja in želene temperature v prostoru, pri čemer je poudarek na varčevanju z energijo.

  »Sleep timer« funkcija za miren spanec

  Z aktiviranjem funkcije »Sleep« klimatska naprava omogoča miren spanec. Ker ponoči temperaturne razlike niso tako izrazite, klima deluje z minimalno glasnostjo, le 22dB, hkrati pa ohranja želeno temperaturo.

  Časovnik

  Vgrajen dnevni časovnik omogoča avtomatsko vklop ali izklop naprave ob predhodno določenem času. Na primer, funkcija časovnika lahko omogoči vklop klimatske naprave 30 minut pred vašim prihodom domov ali izklop eno uro po odhodu v posteljo zvečer. Ta funkcija je izjemno priročna za klimatizacijo prostora, ko niste prisotni.

  Filter

  Klimatska naprava samodejno opozori na potrebo po čiščenju filtra, kar kaže lučka s simbolom filtra. To uporabnika obvešča, da je potrebno očistiti filter ali naročiti redni pregled naprave pri pooblaščenem serviserju.

  HLAJENJE

  Nazivna moč hlajenja (min-max): 3.40 kW (0.90- 3.70)
  Električna moč pri hlajenju : 1.000 kW
  SEER hlajenje: 6.30
  Energijski razred hlajenja: A++

  OGREVANJE

  Nazivna moč ogrevanja (min-max): 3.80 kW (0.90-4.80)
  Električna moč pri ogrevanju :1.140 kW
  SCOP ogrevanje: 4.10
  Energijski razred ogrevanja: A+

  OSTALO

  Kapaciteta razvlaževanja: 1.8 l/h

  Območje delovanja:

  Zunanja temperatura – hlajenje: od -10 °C do 46 °C
  Zunanja temperatura – ogrevanje: od – 15°C do 24°C

  Zvok:

  Zvočni tlak – notranja enota: 22-46 dB(A)
  Zvočni tlak – zunanja enota: 62 dB(A)

  Hladilniške povezave:

  Cev za tekočino: 6.35 mm
  Cev za plin: 9.52 mm
  Maksimalna dolžina cevi: 20 m
  Maksimalna višinska razlika: 15 m
  Hladilni plin: R32
  Polnitev: 0.590 kg

  Dimenzije:

  Dimenzija notranje enote (ŠxVxG): 784 x 270 x 224 mm
  Dimenzija zunanje enote (ŠxVxG): 663 x 541x 290 mm
  Teža notranje enote: 8 kg
  Teža zunanje enote: 25 kg

  Additional information

  Klimatske naprave - Podkategorija klimatske naprave

  Inverterske klimatske naprave, Stenske klimatske naprave

  Klimatske naprave - Vrsta klimatske naprave

  Hlajenje + ogrevanje

  Klimatske naprave - Energijski razred gretja (SCOP)

  A+

  Klimatske naprave - Energijski razred hlajenja (SEER)

  A++

  Klimatske naprave - Informativna površina hlajenja (m²)

  40-60

  Klimatske naprave - Informativna površina ogrevanja (m²)

  40-60

  Klimatske naprave - Nazivna moč hlajenja (kW)

  3.40

  Klimatske naprave - Nazivna moč ogrevanja (kW)

  3.80

  Weight 25 kg
  Barva

  Bela