LG je izdal novo toplotno črpalko in jo poimenoval Monobloc S, kar pomeni “Silent” in “Supreme”. Enota je izredno tiha, saj pri 4 metrih oddaljenosti od naprave deluje le pri izjemnih 35dB in je še učikovitejša od običajnega modela. Poleg omenjenega ima tudi nov izmenjevalec za še višjo učinkovitost in vgrajen senzor za meritev pretoka vode in porabe električne energije.

Slika izdelka
Slika izdelka

4.596,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 4.596,00

  Naložite sliko zaslona (izdelka):
  Odgovor boste prejeli najkasneje naslednji delovni dan, na zgoraj naveden elektronski naslov. Splošni pogoji

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Huda klima vas razveseljuje z brezplačno dostavo za vse vaše spletne nakupe!
  Izkoristite to izjemno priložnost za brezskrbno nakupovanje v udobju svojega doma, saj bomo vaše nakupe dostavili brezplačno.

  Description

  Predstavljamo vam toplotno črpalko LG Therma V Monobloc S – ultimativno rešitev za ogrevanje, ki bo presegla vaša pričakovanja in vas presenetila s svojimi naprednimi funkcijami. Oznaka “S” pomeni Silence & Supreme, kar ponazarja tiho delovanje in izredno učinkovitost. Gre za monoblok tip toplotne črpalke, kar pomeni da je vse v zunanji enoti, na katero se priključite direktno z vodnim ogrevalnim sistemom. Opcisko na toplotno črpalko LG Monobloc lahko priklučite tudi bojler za ogrevanje sanitarne vode.

  Od toplotne črpalke LG Monobloc S lahko pričakujete zanesljiv in učinkovit sistem ogrevanja, ki bo vaš dom ohranil topel in udoben tudi v najhladnejših zimskih dnevih, kajti deluje vse do -25°C in proizvaja toplo vodo do 65°C in je tako primeren za radiatorsko kot tudi talno ogrevanje.

  LG Therma V Monobloc S uporablja najsodobnejšo tehnologijo, ki zagotavlja 100-odstotno kapaciteto pri zunanji temperaturi -12°C, kar pomeni, da bo vaš dom ostal topel tudi v ekstremnih razmerah. Poleg tega lahko s svojimi naprednimi možnostmi regulacije enostavno prilagodite nastavitve ogrevanja vašim specifičnim potrebam, namreč k toplotni črpalki je priložen žični upravljalec katerega lahko uporabljate tudi kot sobni termostat, za delovanje po zunanji temperaturi (AUTO mode) ali pa za fiksno temperaturo vode.

  A to še ni vse – pripravite se na nekaj presenečenj! Ena najpomembnejših funkcij te toplotne črpalke je način tihega delovanja, saj naprava pri 4 metrih oddaljenosti deluje pri izjemnih 35 dB. Poslovite se od nadležnega in motečega hrupa in uživajte v mirnem in tišjem okolju vašega doma. Ne samo, da boste prihranili denar pri računih za energijo, ampak boste lahko uživali tudi v bolj udobnem in sproščujočem bivalnem prostoru.

  Z LG toplotno črpalko Therma V Monobloc S lahko pričakujete zanesljivo in učinkovito ogrevalno rešitev, ki bo vaš dom ohranila topel in udoben tudi med najhladnejšimi zimskimi meseci. Navdušilo vas bo tiho delovanje in izjemna učinkovitost.

  REVOLUCIONAREN R1 LG COMPRESSOR
  LG-jev lasten razvoj kompresorja z napredno tehnologijo nudi izredno učinkovitost, zanesljivost in obsed delovanja od 0-135Hz.

  FLASH GAS INJECTION – UNIKATEN VBRIZG PLINA
  »Flash Injection« je napredna tehnologija vbrizgavanja hladilnega sredstva, kar omogoča ohranjanje 100% kapacitete vse do -12°C zunanje temperature in izredno učinkovito delovanje.

  UPRAVLJANJE NA DALJAVO LG THINQ
  Dokupite lahko WIFI modul za upravljanje na daljavo, kateri vam omogoča spremljanje in upravljanje z določenimi funkcijami na daljavo preko pametnega telefona. V enako aplikacijo LG THINQ lahko priključite tudi ostale LG izdelke (klimatske naprave, bela tehnika itd.).

  NADZOR NAD PORABO ENERGIJE, TLAKA V SISTEMU IN PRETOKA VODE
  Priložen žični upravljalec omogoča spremljanje porabe energije, pretoka vode in pritiska v sistemu in vam omogoča spremljanje delovanja sistema.

  NAPREDNE MOŽNOSTI UPRAVLJANJA
  K vsaki napravi je priložen eleganten 4.3 inčen LCD zaslon z uporabnikom prijaznim menijem. Dodatne možnosti regulacije LG toplotnih črpalk so:
  – Dodatni ogrevalni krog (skupno 2 kroga lahko krmilite direktno preko upravljalca)
  – Delovanje po zunanji temperaturi / krivulji
  – Delovanje po fiksni temperaturi vode (povratka, dvižnega voda, sobne temperature)
  – Napredne nastavitve obtočne črpalke
  – Možnost priključitve cirkulacijske črpalke
  – Funkcija za znižanje hrupnosti

  OSNOVNI TEHNIČNI PODATKI:
  Moč ogrevanja (nazivno): 5,50 kW
  Vhodna moč za ogrevanje (nazivno): 1,17 kW
  COP: 4,46
  SCOP pri odvodu vode 55°C: 3,20
  SCOP pri odvodu vode 35°C: 4,46
  Razred energetske učinkovitosti pri odvodu vode 55°C: A++
  Razred energetske učinkovitosti pri odvodu vode 35°C: A+++
  Najvišja temperatura vode: 65 °C
  Mere (V x Š x G): 834 x 1239 x 330 mm
  Teža: 89,5 kg
  Območje delovanja: -25 ~ 35 °C
  Tip hladilnega sredstva: R-32
  Polnitev hladilnega sredstva: 1,4 kg
  Raven zvočne moči: 54 dB
  Raven zvočnega tlaka: 32 dB
  Napajanje: V3 / enofazno / 50 Hz / 220-240 V
  Tok priporočene varovalke: 16 A

  Additional information

  Toplotne črpalke - Vrsta toplotne črpalke

  Monoblok toplotne črpalke, Ogrevalne toplotne črpalke, Toplotne črpalke zrak/voda, Visokotemperaturne toplotne črpalke

  Toplotne črpalke - Bojler

  Brez bojlerja

  Toplotne črpalke - Nazivna moč (kW)

  5.5

  Toplotne črpalke - Ogrevanje do zunanje temperature [°C]

  -25

  Weight 89,5 kg
  Barva

  Bela