Če imate večjo hišo ali stanovanje, če bi radi hkrati ohlajali več prostorov v različnih nadstropjih ali pa želite v posameznih prostorih svojega doma še posebej precizno uravnavati temperaturo zraka, vam bo pri vsem tem v veliko pomoč kvalitetna multi split klima. Če vas zanima več, berite naprej.

Multisplit klime so klimatske naprave z eno zunanjo in več notranjimi enotami. Vse notranje enote so seveda povezane s to zunanjo, zaradi česar lahko s pomočjo ene same naprave poskrbite za želeno temperaturo prostorov tudi v večstanovanjskih zgradbah ali poslovnih ter trgovskih objektih. S tem pa zunanjega videza zgradbe ne spreminjate občutno, saj multi split sistem zahteva namestitev zgolj ene zunanje enote.

Če vas zanimajo multisplit klimatske naprave, ste zagotovo prišli na pravo mesto. Pripravili smo vam bogato ponudbo klimatskih naprav za različne želje in potrebe. Pobrskajte po naših spletnih policah in si zagotovite vrhunsko udobje v vašem domu, pisarni ali kjer koli drugje.

Preberi več

V katerih primerih je multi split klima vrhunski nakup?

Največja prednost, ki jo prinašajo multi split klimatske naprave, je zagotovo ta, da lahko notranje enote namestite povsem poljubno in zlasti tam, kjer je to potrebno. Notranje enote se med seboj sicer ne razlikujejo preveč (vseeno izbor prilagodite sebi), ob nakupu je treba biti bolj pozoren na lastnosti zunanje enote. Nekatere lahko namreč podpirajo delovanje zgolj dveh ali treh notranjih enot (primerno za stanovanjske hiše), spet druge – zmogljivejše – pa lahko zelo uspešno ‘sodelujejo’ tudi s petimi in še več enotami, kar se za vrhunsko odločitev izkaže v primeru večstanovanjskih zgradb ali poslovnih objektov.

Multi split klima (cena je seveda odvisna od več dejavnikov) tako omogoča učinkovito hlajenje (in ogrevanje) več prostorov hkrati in to v skladu z vašimi željami, saj je vsaka notranja enota poseben element, ki ga lahko uravnavate, kakor želite. Posameznim prostorom lahko prilagajte izbiro modelov, ki se med seboj razlikujejo tudi po glasnosti. Ker multi split klima vključuje le eno zunanjo enoto, njena montaža ne bo preobsežna, hkrati pa zunanja enota ne bo preveč vplivala na zunanji videz zgradbe. Ker lahko temperaturo prilagajate vsakemu prostoru posebej, boste ves čas lahko skrbeli za ustrezno porabo energije ter nadzirali njene stroške.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Multisplit klime so torej primerne zlasti tam, kjer želite ohlajati in ogrevati več prostorov ali stanovanj. Največja posebnost tega sistema je zagotovo zgolj ena zunanja enota, zaradi česar utegnete kar nekaj pridobiti tudi pri vzdrževanju ter njegovih stroških. Takšen sistem omogoča enostaven nadzor temperature zraka v različnih prostorih.

Vrhunske multisplit klimatske naprave so vam na voljo v naši spletni trgovini, kjer smo se še posebej potrudili, da vam lahko za dostopno ceno priskrbimo res kakovostne naprave. Prepričani smo, da boste z izborom zadovoljni, zato vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo in si zagotovite optimalno hlajenje ter ogrevanje vaših izbranih prostorov s pomočjo zgolj ene kvalitetne zunanje enote.

Preberi več

Izberite najboljšo multi split klimo za svoje potrebe

Ste vedeli, da multi split sistem omogoča vrhunske prilagoditve? Tako lahko na izbrano zunanjo enoto priključite točno takšne notranje enote, ki vam ustrezajo. Najprej morate seveda vedeti, kakšno zunanjo enoto potrebujete, da bo ta za vaše razmere najbolj optimalna. Nekatere namreč podpirajo zgolj dve ali tri notranje enote, spet druge so lahko konkretno zmogljivejše.

Klimatska naprava

Pri izbiri notranjih enot multi split klimatske naprave bodite pozorni na svoje želje in potrebe, seveda pa tudi na razmere v objektu. Morda bi vam najbolj odgovarjale klasične stenske notranje enote, morda bi se raje odločili za stropno ali talno izvedbo … Mogoče je skorajda vse, zato res dobro razmislite, kako bi uredili ta sistem, da vam bo najbolj odgovarjal. Notranje enote, ki jih vključuje multi split klima, se lahko med seboj precej razlikujejo tako po glasnosti kot funkcijah in drugih lastnostih, zato boste za spalnico verjetno izbrali drugačno enoto kot za v kuhinjo ali dnevni prostor.

Vsekakor je dobro vedeti, da vam trg ponuja res veliko. Kvalitetna multi split klima (cena je navedena ob posameznem izdelku) vam omogoča veliko kombinacij in je zelo prilagodljiva. Zagotovite si torej vrhunsko bivalno in delovno okolje skozi vse dele dneva in vse letne čase. Z izborom multisplit klime skorajda ne morete zgrešiti, seveda pa smo vam za kakšen pameten nasvet na voljo tudi mi.