Prenosna klima je najboljša rešitev za prilagodljivo hlajenje oziroma ogrevanje katerega od notranjih prostorov. Prenosne klime so namreč zelo priljubljene ravno zato, ker so prenosljive, torej niso fiksno nameščene, temveč jih lahko prestavljate iz prostora v prostor. Takšen način reguliranja temperature je ustrezen za vse tiste, ki se morda pogosto selite, živite v najemu ali pa preprosto nimate želje po nameščanju fiksne klimatske naprave.

Preberi več

Glavna značilnost, ki jo ima prenosna klima (brez cevi je ena od možnosti), je torej njena mobilnost, kar vam omogoča uporabo naprave le v tistih prostorih, kjer to zares potrebujete. Enostavno jo prenesete iz spalnice v kuhinjo ali dnevno sobo, nato pa spet nazaj, saj jo odlikujejo tudi kompaktne dimenzije ter druge zavidljive lastnosti.

Vrhunska prenosna klimatska naprava vam je na voljo tudi pri nas. Prepričani smo, da se bo v naši spletni trgovini našla najboljša prenosna klima za vaše potrebe in želje. Oglejte si ponudbo in se v to prepričajte še sami!

Kakšne so prenosne klime brez cevi?

Tako imenovana prenosna klima brez cevi se ponaša s tem, da za odvajanje zraka ne potrebuje cevi, ki bi jih ob hlajenju prostorov morali speljati skozi ustrezno odprtino. Takšne klime (prenosne) za hlajenje uporabljajo hladno vodo, ki jo natočite v rezervoar. Ker nimajo cevi za odvajanje vodne pare, se ponašajo s še dodatno mobilnostjo, prav tako delujejo izredno tiho in porabijo le malo energije. Prenosna klima brez cevi deluje na drugačen način kot običajna, ki za hlajenje uporablja primeren hladilni plin. Ker prenosne klime brez cevi zrak ohlajajo s pomočjo hladne vode, morate to vsake toliko časa zamenjati, da ohranite njeno svežino.

Katera je najboljša prenosna klimatska naprava za vas, je težko reči na prvi pogled. Ob nakupu boste morali razmisliti o več vidikih in vaših navadah. Če bo vaša klima (prenosna) bolj ali manj ves čas v istem prostoru, uporaba z odvajalno cevjo ne bo moteča. Če bi radi dosegli uporabo prenosne klime v več prostorih, pa vas utegne cev pri tem nekoliko ovirati. Za pameten nasvet smo seveda ves čas na voljo tudi mi.

Prikaz vseh 4 rezultatov

Prenosna klimatska naprava Olimpia Splendid DOLCECLIMA ARIA 8

469,99

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 469,99

Prenosna klimatska naprava Olimpia Splendid DOLCECLIMA SILENT 10 WIFI

579,99

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 579,99

Prenosna klimatska naprava Olimpia Splendid DOLCECLIMA COMPACT 9 P

489,99

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 489,99

Prenosna klimatska naprava Olimpia Splendid DOLCECLIMA COMPACT 8 P

429,99

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 429,99

Če vas torej zanimajo prenosne klime, akcija zagotovo je nekaj, na kar morate biti pozorni. V naši spletni trgovini so vam številne prenosne klimatske naprave na voljo po posebej nizki, akcijski ceni. Tudi, če vas zanima mini prenosna klima ali kakršna koli druga kondenzacijska prenosna klimatska naprava, smo tu mi, da vam priskočimo na pomoč.

Prepričani smo, da vas najboljša prenosna klima za vaš dom ali pisarno čaka v naši ponudbi, zato ne odlašajte in izberite napravo, ki je izdelana posebej za vas, pa naj bo to običajna prenosna klimatska naprava ali pa prenosna klima brez cevi.

Preberi več

Dodatne prednosti, ki jih prinašajo prenosne klime

Dovolite, da vam predstavimo še nekaj razlogov, zakaj so prenosne klimatske naprave pametna izbira. Med pomembnimi prednostmi takšne klime (prenosne) je zagotovo njena cenovna dostopnost, saj je običajno ugodnejša kot klasična klima. Če temu dodamo še naše akcijske ponudbe, pa sploh ni več dileme.

Klimatska naprava

Tako klasična kot mini prenosna klima sta enostavni za namestitev in uporabo, s pomočjo raznih funkcij in nastavitev pa vam nudita tudi precejšnjo mero prilagodljivosti ter učinkovito delovanje. Nekatere od naprednih funkcij omogočajo še nastavitev časovnika, samodejni ponovni zagon ali funkcijo spanja. Prenosne klimatske naprave pogosto omogočajo upravljanje z daljinskim upravljalnikom, nekatere pa so nameščene na kolesca, ki omogočajo udobno ter enostavno prenašanje iz prostora v prostor. Ne le to, zaradi kompaktnih dimenzij omogočajo tudi enostaven transport na drugo lokacijo.

Če vas torej zanima klima, prenosna zagotovo prinaša številne prednosti, ki vas utegnejo prepričati. Ob vsem skupaj bodite pozorni tudi na cenovno dostopnost prenosne klime – akcija v naši spletni trgovini je res odlična. In ponosni smo na to, da vam lahko ponudimo zares konkurenčne cene, hkrati pa najboljše izdelke uglednih proizvajalcev, ki slovijo po vrhunski kakovosti.