SKU: 4974437017664 Kategorije: , , , ,

Klimatska naprava iz serije KM združuje estetsko dovršenost z naprednimi funkcijami, med katerimi izstopajo povečan ventilator za tišje in boljše izpihovanje zraka po prostoru, protizmrzovalna funkcija 10°C, tiho delovanje notranje enote (20dB) in zunanje enote. Ta model se uvršča med višje razrede klimatskih naprav, saj s svojo ceno ponuja več in odlikujejo ga funkcije ter zmogljivosti, ki jih običajno najdemo pri dražjih modelih.

Slika izdelka
Slika izdelka

1.259,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 1.259,00

Montaža klimatske naprave

  Naložite sliko zaslona (izdelka):
  Odgovor boste prejeli najkasneje naslednji delovni dan, na zgoraj naveden elektronski naslov. Splošni pogoji

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Huda klima vas razveseljuje z brezplačno dostavo za vse vaše spletne nakupe!
  Izkoristite to izjemno priložnost za brezskrbno nakupovanje v udobju svojega doma, saj bomo vaše nakupe dostavili brezplačno.

  Description

  Mere:

  Serija KM prinaša kompaktno obliko in privlačen minimalističen dizajn, ki se odlično ujema s tehnološko dovršenostjo, ekološkim hladilnim sredstvom R32, visoko zmogljivostjo ter varčnim delovanjem (energijski razred A++). Notranja enota deluje izjemno tiho, le 20dB v tihem načinu, kar zagotavlja najvišjo raven udobja.
  Nizka ravni hrupa so omogočene z večjo izpušno lamelo in povečanim ventilatorjem v notranji enoti, ki skrbi za optimalno razporeditev zraka po prostoru.
  Za popolno prilagodljivost in udobje so na voljo številne funkcije, kot so “Sleep” za optimalen spanec, časovnik, vzdrževanje temperature pri 10°C, ekonomično delovanje, samodejni način itd. Podrobnejši opis funkcij je naveden spodaj.
  Klimatski napravi je priložen brezžični daljinski upravljalnik, dodatno pa je na voljo tudi možnost nadgradnje z WIFI modulom za upravljanje na daljavo. Serija KM je na voljo v razponu moči od 2,5 do 7 kW.

  POWERFUL MODE / MOČNO DELOVANJE

  Funkcija Močno delovanje omogoča preklop na najvišjo moč kompresorja in izpiha zraka, kar pospeši hlajenje ali ogrevanje prostora v primerjavi z običajnim delovanjem. Ta funkcija je še posebej uporabna pri večjih temperaturnih razlikah, saj omogoča hitro doseganje želene temperature v najkrajšem možnem času.

  AUTO MODE / SAMODEJNI NAČIN

  V Samodejnem načinu naprava samodejno preklaplja med ogrevanjem in hlajenjem glede na nastavljeno temperaturo ter dejansko temperaturo v prostoru. Ta funkcija je še posebej koristna v prehodnih obdobjih, kot sta jesen in pomlad, ko se temperature močno spreminjajo čez dan. Na primer, za vzdrževanje stalne temperature 20°C v prostoru v teh obdobjih je običajno potrebna kombinacija ogrevanja in hlajenja.

  PORAZDELITEV ZRAKA PO PROSTORU

  Za optimalno razporeditev izpihanega zraka po prostoru in dosego enakomerne distribucije zraka, lamele klimatske naprave se samodejno nihajo gor in dol. To preprečuje stalno usmerjanje izpihanega zraka v isto smer.

  SAMODEJNI PONOVNI ZAGON

  Ob morebitnem izpadu električne energije se naprava ob ponovni vzpostavitvi napajanja samodejno ponovno zažene in nadaljuje delovanje v istem režimu kot pred izpadom.

  FUNKCIJA PROTI ZMRZOVALNA 10°C

  Protizmrzovalna funkcija 10°C zagotavlja, da temperatura v prostoru nikoli ne pade pod 10°C. Klimatska naprava se samodejno vklopi, ko senzor zazna temperaturo pod 10°C, in začne vzdrževati temperaturo z najmanjšo porabo energije. S tem se prepreči prekomerno ohlajanje prostora med odsotnostjo in olajša naknadno ogrevanje.

  TIHO DELOVANJE NOTRANJE IN ZUNANJE ENOTE

  Včasih želimo ne le tiho delovanje notranje enote, temveč tudi zunanje enote. Z uporabo brezžičnega upravljalnika lahko preprosto nastavite “tišje delovanje” zunanje enote.

  EKONOMSKI NAČIN DELOVANJA

  V načinu ekonomskega delovanja se delovanje prilagaja glede na temperaturo v prostoru z večjim razponom, kar omogoča ohranjanje udobja in želene temperature v prostoru, pri čemer je poudarek na varčevanju z energijo.

  »Sleep timer« funkcija za miren spanec

  Z aktiviranjem funkcije »Sleep« klimatska naprava omogoča miren spanec. Ker ponoči temperaturne razlike niso tako izrazite, klima deluje z minimalno glasnostjo, le 22dB, hkrati pa ohranja želeno temperaturo.

  Časovnik

  Vgrajen dnevni časovnik omogoča avtomatsko vklop ali izklop naprave ob predhodno določenem času. Na primer, funkcija časovnika lahko omogoči vklop klimatske naprave 30 minut pred vašim prihodom domov ali izklop eno uro po odhodu v posteljo zvečer. Ta funkcija je izjemno priročna za klimatizacijo prostora, ko niste prisotni.

  Filter

  Klimatska naprava samodejno opozori na potrebo po čiščenju filtra, kar kaže lučka s simbolom filtra. To uporabnika obvešča, da je potrebno očistiti filter ali naročiti redni pregled naprave pri pooblaščenem serviserju.

  HLAJENJE

  Nazivna moč hlajenja (min-max): 5.20 kW (0.90- 6.00)
  Električna moč pri hlajenju : 1.390 kW
  SEER hlajenje: 7.77
  Energijski razred hlajenja: A++

  OGREVANJE

  Nazivna moč ogrevanja (min-max): 6.30 kW (0.90-8.70)
  Električna moč pri ogrevanju :1.560 kW
  SCOP ogrevanje: 4.60
  Energijski razred ogrevanja: A++

  OSTALO

  Kapaciteta razvlaževanja: 1.7 l/h

  Območje delovanja:

  Zunanja temperatura – hlajenje: od -10 °C do 46 °C
  Zunanja temperatura – ogrevanje: od – 15°C do 24°C

  Zvok:

  Zvočni tlak – notranja enota: 29-46 dB(A)
  Zvočni tlak – zunanja enota: 65 dB(A)

  Hladilniške povezave:

  Cev za tekočino: 6.35 mm
  Cev za plin: 9.52 mm
  Maksimalna dolžina cevi: 25 m
  Maksimalna višinska razlika: 20 m
  Hladilni plin: R32
  Polnitev: 1.020 kg

  Dimenzije:

  Dimenzija notranje enote (ŠxVxG): 980 x 280 x 240 mm
  Dimenzija zunanje enote (ŠxVxG): 799 x 632 x 290 mm
  Teža notranje enote: 12.5 kg
  Teža zunanje enote: 36 kg

  Additional information

  Klimatske naprave - Podkategorija klimatske naprave

  Inverterske klimatske naprave, Stenske klimatske naprave

  Klimatske naprave - Vrsta klimatske naprave

  Hlajenje + ogrevanje

  Klimatske naprave - Energijski razred gretja (SCOP)

  A++

  Klimatske naprave - Energijski razred hlajenja (SEER)

  A++

  Klimatske naprave - Informativna površina hlajenja (m²)

  60-90

  Klimatske naprave - Informativna površina ogrevanja (m²)

  60-90

  Klimatske naprave - Nazivna moč hlajenja (kW)

  5.20

  Klimatske naprave - Nazivna moč ogrevanja (kW)

  6.30

  Weight 36 kg
  Barva

  Bela