V primerih manjših stanovanj ali hiš, kjer v notranjosti ni dovolj prostora za namestitev notranje enote toplotne črpalke, se priporoča tako imenovana monoblok toplotna črpalka. Toplotna črpalka monoblok je zasnovana tako, da sestoji in ene same enote, ki vključuje vse potrebne komponente in je neposredno priključena na sistem cevi, ki v notranjosti zagotavlja optimalne temperature zraka.

Toplotne črpalke monoblok se torej za popolno rešitev izkažejo v primerih, ko v notranjosti nimate dovolj prostora za namestitev notranje enote. Monoblok toplotna črpalka se enostavno postavi zunaj, ob objekt, vodna povezava v notranjost pa je neposredna. Takšen sistem je cenovno ugodnejši od split sistema, preprostejši za uporabo in lažji za namestitev. Toplotne črpalke monoblok lahko namesti tudi mojster, ki nima posebnih znanj o ravnanju s hladilnimi sredstvi. V bistvu gre za zanimivo nadgradnjo klasične toplotne črpalke zrak voda, ki je v našem prostoru najbolj razširjena. Z načinom monoblok pa se še bolj približa raznolikim uporabnikom.

Preberi več

V naši spletni trgovini vam je monoblok toplotna črpalka na voljo v več različicah, ki zadostijo še tako zahtevnim uporabnikom. Izbirate lahko med različnimi močmi, možnostmi nadgradnje (priključitev bojlerja za ogrevanje sanitarne vode) in drugimi lastnostmi, ki prepričajo.

Toplotna črpalka monoblok in njene prednosti

Med najpomembnejše prednosti, ki jih imajo toplotne črpalke monoblok, zagotovo spada prihranek prostora. Poleg kompaktne naprave namreč potrebujete le še hranilnik za toplo vodo, ni pa to nujno. Takšno toplotno črpalko lahko neposredno povežemo tako s talnim ogrevanjem kot bojlerjem in za priključitev ne zahteva kompleksnega sistema cevi. Monoblok toplotna črpalka ima precej velik razpon moči, ki sega od 3 pa do 16 kW, s tem pa zadosti različnim pogojem in podnebnim razmeram. Posamezni elementi toplotne črpalke monoblok so med seboj vrhunsko usklajeni, zaradi česar naprava deluje učinkovito in zanesljivo.

Verjeli ali ne, toplotna črpalka monoblok je lahko enako učinkovita kot bolj znana split verzija. Če pogledamo nekaj naših izdelkov, lahko vidimo, da lahko vodo ogrevajo vse do temperature 70 °C, delujejo pa tudi v ekstremno nizkih zunanjih temperaturah. Nekatere variante so tako povsem primerne tudi za ogrevanje z radiatorji. Verzija monoblok ustreza tako novogradnjam kot obnovljenim objektom in predstavlja koncept ‘vse v enem’. V naši spletni trgovini vam je na voljo monoblok toplotna črpalka proizvajalcev LG ter Cooper&Hunter, pri čemer smo se še posebej potrudili, da smo v ponudbo vključili raznolike izdelke za vsak dom.

Prikaz vseh 10 rezultatov

Toplotna črpalka Cooper&Hunter ECOPOWER R290 22 kW, CH-HP22UIMPZM

5.977,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 5.977,00

Toplotna črpalka Cooper&Hunter ECOPOWER R290 15 kW, CH-HP15UIMPZM

4.644,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 4.644,00

Toplotna črpalka Cooper&Hunter ECOPOWER R290 9 kW, CH-HP09UIMPZK

4.099,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 4.099,00

Toplotna črpalka LG TermaV Monoblok 16 kW, HM163MR.U34

5.470,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 5.470,00

Toplotna črpalka LG TermaV Monoblok 14 kW, HM143MR.U34

5.340,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 5.340,00

Toplotna črpalka LG TermaV Monoblok 12 kW, HM123MR.U34

5.230,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 5.230,00

Toplotna črpalka LG TermaV Monoblok 9 kW, HM093MR.U44 R32

4.210,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 4.210,00

Toplotna črpalka LG TermaV Monoblok 9 kW, HM091MR.U44 R32

4.070,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 4.070,00

Toplotna črpalka LG TermaV Monoblok 7 kW, HM071MR.U44 R32

3.970,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 3.970,00

Toplotna črpalka LG TermaV Monoblok 5 kW, HM051MR.U45

3.890,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 3.890,00

Vas zanimajo okvirne cene in druge podrobnosti monoblok toplotnih črpalk? Cene toplotne črpalke monoblok so nižje od cen split sistemov. Monoblok izvedba je namreč ena sama, bolj kompaktna naprava, njeni elementi pa so tovarniško izdelani. Vgradnja toplotne črpalke monoblok ni zahtevna in jo lahko opravi vodovodni inštalater. Ta jo lahko vgradi zunaj ali znotraj, pri čemer se lahko novejši modeli vgradijo kar v omaro v notranjosti objekta in so s cevmi povezani z zunanjostjo.

Izpostavimo lahko še izredno tiho delovanje toplotnih črpalk monoblok, njeno učinkovitost, napredne možnosti reguliranja … Toplotna črpalka monoblok je zasnovana minimalistično in elegantno, nekatere očarajo s svojo barvno paleto, spet druge prepričajo z dizajnom, ki narekuje trende.

Preberi več

Toplotne črpalke monoblok za raznolike uporabnike


Monoblok toplotna črpalka je torej popolna izbira za domove, kjer prostora ni na pretek. Zagotavlja udobno bivanje v optimalnih temperaturnih pogojih, s seboj pa prinašajo še številne prednosti. Za vse dodatne informacije svetujemo, da si preberete lastnosti monoblok toplotnih črpalk, ki so vam na voljo v naši bogato založeni spletni trgovini.

Dovolite, da vam predstavimo še nekaj naših dodatnih prednosti. Na vse spletne nakupe nudimo popolnoma brezplačno dostavo, hkrati pa vam zagotavljamo profesionalno in strokovno montažo izdelkov, ki jih imamo v ponudbi. Tako boste pri nas dobili vse na enem mestu – kvalitetne izdelke in zanesljive storitve. Ob namestitvi naprav vam bomo podali še informacije o njihovi uporabi in vzdrževanju.

Pohvalimo se lahko tudi s tem, da izenačimo ceno izdelkov, kar pomeni, da vam ponudimo izredno ugodne cene, v kolikor se izkaže, da ste na trgu enak ali podoben izdelek našli po dostopnejši ceni. V vsakem primeru vam z veseljem pridemo naproti ne glede na to, ali vas zanima toplotna črpalka monoblok ali pa kaj drugega.