Izredno učinkovite Cooper&Hunter ECOPOWER toplotne črpalke za delovanje uporabljajo ekološki plin R290 in spadajo v najvišji energetski razred A+++. Naprave delujejo vse do -25°C zunanje temperature in proizvedejo do 75°C vodo za ogrevanje. So iz antikorozijskega plastičnega ohišja antracitne barve in delujejo izredno tiho zaradi izolativnosti notranjih komponent in velikega ventilatorja z optimiziranim delovanjem. Priložen je sofisticiran upravljalec na dotik in modul za upravljanje preko pametnega telefona.

Slika izdelka
Slika izdelka

5.977,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 5.977,00

  Naložite sliko zaslona (izdelka):
  Odgovor boste prejeli najkasneje naslednji delovni dan, na zgoraj naveden elektronski naslov. Splošni pogoji

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Huda klima vas razveseljuje z brezplačno dostavo za vse vaše spletne nakupe!
  Izkoristite to izjemno priložnost za brezskrbno nakupovanje v udobju svojega doma, saj bomo vaše nakupe dostavili brezplačno.

  Description

  Moderne in elegantne Cooper&Hunter ECOPOWER toplotne črpalke so izjemno učinkovite naprave, ki za delovanje uporabljajo ekološki plin R290 in spadajo v najvišji energetski razred A+++. Naprave lahko delujejo tudi pri zunanji temperaturi do -25°C ter proizvedejo do 70°C vodo za ogrevanje. Ohišje naprav je iz antikorozijskega plastičnega materiala v antracitni barvi, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Zaradi izolativnosti notranjih komponent in velikega ventilatorja z optimiziranim delovanjem so naprave izredno tihe. Pri napravi je priložen sofisticiran upravljalec na dotik ter modul za upravljanje preko pametnega telefona. Naprava se lahko v kombinaciji z ogrevanjem uporablja tudi za ogrevanje sanitarne vode. Na naprave proizvajalec nudi 3 letno garancijo.

  MONOBLOC IZVEDBA
  Toplotne črpalke Ecopower so zasnovane brez notranje enote, saj so vse komponente vgrajene v zunanjo enoto. Ogrevalni sistem je neposredno povezan z zunanjo enoto, kar omogoča, da hladilno sredstvo ostane zunaj objekta. Za montažo sistema izvajalec ne potrebuje posebnega znanja o hladilnih sredstvih, saj ga lahko namesti vodovodar.

  PROPAN R290
  Proizvajalci toplotnih črpalk si prizadevajo zagotoviti največjo učinkovitost naprav in skrbijo za okolje. Cooper & Hunter Ecopower toplotne črpalke uporabljajo hladilno sredstvo propan R290, ki je trenutno najbolj okolju prijazno.

  IZREDNA UČINKOVITOST – A+++
  Ecopower toplotne črpalke zagotavljajo najsodobnejšo tehnologijo in sodoben dizajn, kar omogoča visoko učinkovitost, stabilnost, zanesljivost in izjemno tiho delovanje. Naprave so v najvišjem razredu energetske učinkovitosti A+++ in izjemno varčne.

  NAPREDNA INVERTERSKA TEHNOLOGIJA
  Zahvaljujoč hladilnemu sredstvu R290 in napredni inverterski tehnologiji dosežejo naprave izjemne zmogljivosti. Delujejo pri zunanji temperaturi do -25°C in proizvajajo vodo do 75°C. Primerni so za talno in radiatorsko ogrevanje.

  STABILNO DELOVANJE V EKSTREMNIH POGOJIH
  Pri nizkih temperaturah je delovanje toplotnih črpalk lahko omejeno ali celo problematično. Lahko se pojavijo težave s stabilnostjo ogrevanja, zanesljivostjo in območjem delovanja. Zahvaljujoč napredni tehnologiji zagotavljajo toplotne črpalke Ecopower R290 stabilno in zanesljivo delovanje tudi v ekstremnih pogojih.

  IZREDNO TIHO DELOVANJE
  Toplotne črpalke Ecopower so izredno tihe, kar omogoča napredna tehnologija, ki znižuje hrupnost, ter izjemna izolacijo notranjih komponent. Pri oddaljenosti enega metra naprave delujejo z izjemno nizko glasnostjo, odvisno od modela, med 42-27 dB.

  ANTIKOROZIJSKO OHIŠJE V ANTRACITNI BARVI
  Ohišje naprav je izdelano iz visokokakovostne ABS plastike v antracitni barvi ter je antikorozijsko in odporno proti praskam in rji. Zaradi svoje unikatne oblike in barve bo toplotna črpalka Ecopower zagotovo popestrila vaše okolico.

  SOFISTICIRAN ZASLON NA DOTIK
  Vsaka naprava Ecopower je opremljena s sofisticiranim 5-palčnim upravljalnikom na dotik, ki je uporabniku prijazen in nudi napredne funkcije.

  UPRAVLJANJE NA DALJAVO PREKO PAMETNEGA TELEFONA
  Vse naprave so opremljene z modulom za upravljanje na daljavo prek aplikacije WarmLink. S to aplikacijo lahko upravljate s temperaturnimi nastavitvami, načinom delovanja, uporabo časovnika in še veliko več. Poleg tega lahko spremljate tudi porabo energije in ste obveščeni o morebitnih napakah.

  SUBVENCIJA EKO SKLADA
  Toplotne črpalke Cooper&Hunter ECOPOWER so na seznamu subvencioniranih naprav Eko sklada, kar vam omogoča nepovratno subvencijo pri nakupu in vgradnji naprave. Pri novogradnjah lahko prejmete subvencijo v višini 1000 €, medtem ko pri menjavi starega kurilnega sistema lahko prejmete do 40% subvencije oziroma 2500 €. Pred nakupom toplotne črpalke se pozanimajte neposredno pri EKO skladu, ali ste upravičeni do subvencije in v kakšnem znesku.

  OSNOVNI TEHNIČNI PODATKI:
  Moč ogrevanja (nazivno): 22,00 kW
  Vhodna moč za ogrevanje (nazivno): 1,90 – 7,10 kW
  COP: 5,12
  SCOP pri odvodu vode 55°C: 3,83
  SCOP pri odvodu vode 35°C: 5,12
  Razred energetske učinkovitosti pri odvodu vode 55°C: A+++
  Razred energetske učinkovitosti pri odvodu vode 35°C: A+++
  Najvišja temperatura vode: 75 °C
  Mere (V x Š x G): 1330 x 1250 x 540 mm
  Teža: 202 kg
  Območje delovanja: -25 ~ 35 °C
  Tip hladilnega sredstva: R-290
  Polnitev hladilnega sredstva: 1,30 kg
  Raven zvočne moči: 62 dB
  Raven zvočnega tlaka: 46 dB
  Napajanje: V3 / trofazno / 50 Hz / 380-415 V
  Tok priporočene varovalke: 20 A

  Additional information

  Toplotne črpalke - Vrsta toplotne črpalke

  Monoblok toplotne črpalke, Ogrevalne toplotne črpalke, Toplotne črpalke zrak/voda, Visokotemperaturne toplotne črpalke

  Toplotne črpalke - Bojler

  Brez bojlerja

  Toplotne črpalke - Nazivna moč (kW)

  22

  Toplotne črpalke - Ogrevanje do zunanje temperature [°C]

  -25

  Weight 202 kg
  Barva

  Črna