SKU: dines-klima-sku-09 Kategorije: , , , ,

Vstopni model priznanega japonskega proizvajalca Fujitsu, ECO Inverter KN, uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32. Klimatska naprava vas bo navdušila s svojim preprostim in kompaktnim dizajnom ter tehnološko naprednimi funkcijami. Dosega energijski razred A++ pri hlajenju in omogoča opcijsko WIFI upravljanje preko pametnega telefona. Naprava deluje vse do zunanje temperature -15°C.

Slika izdelka
Slika izdelka

669,00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 669,00

Montaža klimatske naprave

  Naložite sliko zaslona (izdelka):
  Odgovor boste prejeli najkasneje naslednji delovni dan, na zgoraj naveden elektronski naslov. Splošni pogoji

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Huda klima vas razveseljuje z brezplačno dostavo za vse vaše spletne nakupe!
  Izkoristite to izjemno priložnost za brezskrbno nakupovanje v udobju svojega doma, saj bomo vaše nakupe dostavili brezplačno.

  Description

  Mere:

  Stenska ECO Fujitsu KL brez WIFI

  Z naprednim filtrnim sistemom bo klimatska naprava poskrbela za čist zrak, medtem ko bo velika loputa zagotovila odlično razporeditev zraka po prostoru in tiho delovanje. Klima je enostavna za vzdrževanje, saj je sprednjo masko mogoče hitro odstraniti in očistiti filtre. Opozorilna lučka na notranji enoti vas bo opozorila, ko bo potrebno čiščenje filtra.

  Klimatski napravi je priložen brezžični upravljalec, ki omogoča enostavno uporabo funkcij. Funkcija »Sleep« poskrbi za tiho delovanje in nemoten spanec v spalnih prostorih, medtem ko funkcija »Program timer« omogoča avtomatski vklop ali izklop naprave glede na vaše potrebe.

  Ostale funkcije vključujejo varčni način, močni / Powerfull način za hitro ogrevanje in hlajenje, samodejno delovanje ventilatorja ter samodejni ponovni zagon ob izpadu električne energije.

   

  UDOBNOST

  POWERFUL MODE / MOČNO DELOVANJE

  Funkcija omogoča preklop na najvišjo moč kompresorja in izpiha zraka, kar zagotovi, da bo prostor ohlajen ali ogret hitreje kot pri običajnem delovanju. Običajno se uporablja pri večjih temperaturnih razlikah, saj omogoča hitro doseganje želene temperature v najkrajšem možnem času.

  AUTO MODE / SAMODEJNI NAČIN

  V tem načinu naprava samodejno preklaplja med ogrevanjem in hlajenjem glede na nastavljeno temperaturo in temperaturo v prostoru, kar je še posebej uporabno v prehodnih obdobjih, kot sta jesen in pomlad, ko se temperature skozi dan močno spreminjajo. Na primer, da bi ohranjali konstantno temperaturo 20°C v prostoru, je pogosto potrebna kombinacija ogrevanja in hlajenja.

  SAMODEJNA HITROST VENTILATORJA

  Gre za eno izmed najpogosteje uporabljenih funkcij, pri kateri klimatska naprava samodejno prilagaja hitrost ventilatorja glede na notranjo temperaturo in nastavitve uporabnika. Ko doseže želeno temperaturo, zmanjša moč delovanja in pretok zraka, kar zagotavlja maksimalno udobje in hkrati prispeva k prihranku energije.

   

  PORAZDELITEV ZRAKA PO PROSTORU

  Za boljšo porazdelitev izpihanega zraka po prostoru in doseganje enakomerne temperature, lamele klimatske naprave samodejno nihajo gor in dol. S tem se izognemo usmerjanju zraka v eno smer ter zagotavljamo optimalno kroženje zraka v prostoru.

   

  SAMODEJNI PONOVNI ZAGON

  V primeru izpada električne energije se naprava po ponovni vzpostavitvi napajanja samodejno zažene in nadaljuje delovanje v istem načinu, kot je bilo pred izpadom.

  FUNKCIJE ZA PRIHRANEK ENERGIJE

  EKONOMSKI NAČIN DELOVANJA

  V varčnem načinu delovanja se klimatska naprava prilagaja temperaturi v prostoru z večjim razponom, kar omogoča ohranjanje udobja in želene temperature ob hkratnem poudarku na varčevanju z energijo.

   

  OSTALE PRIROČNE FUNKCIJE

  »Sleep timer« funkcija za miren spanec

  Ob aktivaciji funkcije »Sleep« klimatska naprava omogoča miren spanec. Ker nočne temperaturne razlike niso tako intenzivne, naprava deluje z minimalnim hrupom, le pri 22 dB, kar zagotavlja ohranjanje udobne temperature med spanjem.

   

  Časovnik

  Klimatska naprava je opremljena z integriranim dnevnim časovnikom, ki omogoča samodejni vklop ali izklop ob določenem času. Na primer, lahko nastavite, da se klimatska naprava vklopi 30 minut pred vašim prihodom domov ali da se izklopi eno uro po tem, ko odidete v posteljo zvečer. Ta funkcija je izjemno priročna, saj omogoča, da je prostor klimatiziran po vaših željah, tudi ko niste prisotni.

   

  Filter

  Klimatska naprava samodejno prikaže opozorilno lučko za filter, kar pomeni, da je potrebno redno čiščenje filtra ali naročilo rednega pregleda naprave pri pooblaščenem serviserju.

   

  HLAJENJE
  Kapaciteta 3.40 (0.90-3.70) kW
  SEER 6,7
  En. Razred A++
  Območje delovanja od -10°C do +50°C
  OGREVANJE
  Kapaciteta 3.40 (0.90-3.70) kW
  SCOP 4,1
  En. Razred A+
  Območje delovanja od -15°C do +24°C
  NOTRANJA ENOTA
  Dimenzije 250 × 770 × 218 mm
  Teža 7,5 kg
  Zvočni tlak 21 dB
  Vgrajen WIFI Ne (opcija modul)
  ZUNANJA ENOTA
  Dimenzije  541 × 663 × 290 mm
  Teža 24 kg
  Zvočni tlak 50 dB
  Cevi 1/4″ / 3/8″
  Maks dolžina inst. 20 m
  Maks viš. Razlika 15 m

  Additional information

  Klimatske naprave - Podkategorija klimatske naprave

  Inverterske klimatske naprave, Stenske klimatske naprave

  Klimatske naprave - Vrsta klimatske naprave

  Hlajenje + ogrevanje

  Klimatske naprave - Energijski razred gretja (SCOP)

  A+

  Klimatske naprave - Energijski razred hlajenja (SEER)

  A++

  Klimatske naprave - Informativna površina hlajenja (m²)

  40-60

  Klimatske naprave - Informativna površina ogrevanja (m²)

  40-60

  Klimatske naprave - Nazivna moč hlajenja (kW)

  3.40

  Klimatske naprave - Nazivna moč ogrevanja (kW)

  3.40

  Weight 31,5 kg
  Barva

  Bela